ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31/1/2018

SIFNOS TRAIL RACE 2018

Οι προετοιμασίες για τον πρώτο ορεινό αγώνα με την επωνυμία Sifnos Trail Race συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και όλοι οι εμπλεκόμενοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σας προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία.

Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία στις Καμάρες.

Η Trail Pro και ο Νίκος Κωστόπουλος έχουν αναλάβει την τεχνική διεύθυνση του αγώνα φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, την ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών ενώ την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία Chronosystems εγγυώντας τη γρήγορη και σωστή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Με δύο διαδρομές, την μεγάλη με μήκος 29,6 χλμ και 1950 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς και την μικρή με μήκος 10 χλμ και 500 μέτρα θετικής υψομετρικής, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ένα νησί, στολίδι των Κυκλάδων, που φημίζεται για το πλούσιο περιβάλλον του.

Η μεγάλη διαδρομή απευθύνεται σε δρομείς με σχετική εμπειρία αγώνων βουνού ενώ η μικρότερη διαδρομή απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου αφού η απόσταση είναι σχετικά μικρή ενώ η τεχνική της δυσκολία είναι μέτρια.

Στην νέα ιστοσελίδα του αγώνα www.sifnostrailrace.gr μπορείτε από σήμερα να κάνετε την εγγραφή σας αλλά και να ενημερωθείτε, για τις τεχνικές λεπτομέρειες των διαδρομών, τον τρόπο πρόσβασης και την σημαντική έκπτωση που παρέχει στα εισιτήρια η Aegean Speed Lines, να κλείσετε το κατάλυμα της αρεσκείας σας αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μας για την οποιαδήποτε απορία σας.

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία.

Η οργανωτική επιτροπή

© 2017 Sifnos Trail Race. All Rights Reserved. Designed By Chronosystems